Spreekbeurten

Naast mijn theatercolleges ben ik ook ook te boeken voor reguliere spreekbeurten. Op een betrokken en inspirerende manier leid ik kerkdiensten, kerkelijke gemeenteweekenden en studentenbijeenkomsten. Ook inspiratie-retraites van (in de praktijk vaak christelijke) zorg- en goede doelen-instellingen voorzie ik graag van goede inhoud en prettige sfeer.

Mijn spreektarief bedraagt 299 euro excl. BTW.


Gaan jullie trouwen?

Zoek je een inspirerende begeleider en spreker in jullie trouwdienst? Mogen jullie misschien niet in of van je eigen kerkgemeenschap trouwen? In de afgelopen 15 jaar heb ik al veel trouwdiensten mogen vormgeven. Qua stijl en inhoud leg ik de lat hoog. Dat verdient jullie dag, ook in jullie trouwdienst!

Mijn spreektarief bedraagt 349 euro excl. BTW.Rouwdienst en afscheid

Regelmatig word ik gevraagd als ritueelbegeleider bij begrafenissen. Het klinkt misschien raar, maar ik doe dat heel graag. ‘Het is beter dat je naar een huis vol rouw gaat dan naar een huis vol feestrumoer,’ is voor mij geen vrome, bijbelse waarheid maar gevoelde werkelijkheid.
In de week van het afscheid sta ik de familie bij. We bespreken de wensen rond de invulling van de dienst, die ik (bege)leid. Vooral het schrijven. en houden van mooie, eerlijke en betrokken teksten is mijn specialiteit. Ik doe dit werk stijlvol en met ruimte voor ritueel en symboliek.

Het begeleidingstarief bedraagt 349 euro excl. BTW.