Spreekbeurten

Naast mijn theatercolleges ben ik ook ook te boeken voor reguliere spreekbeurten. Op een betrokken en inspirerende manier leid ik kerkdiensten, kerkelijke gemeenteweekenden en studentenbijeenkomsten. Ook inspiratie-retraites van (in de praktijk vaak christelijke) zorg- en goede doelen-instellingen voorzie ik graag van goede inhoud en prettige sfeer.

Mijn spreektarief bedraagt 250 euro excl. BTW.


Gaan jullie trouwen?

Zoek je een inspirerende begeleider en spreker in jullie trouwdienst? Mogen jullie misschien niet in of van je eigen kerkgemeenschap trouwen? In de afgelopen 15 jaar heb ik al veel trouwdiensten mogen vormgeven. Qua stijl en inhoud leg ik de lat hoog. Dat verdient jullie dag, ook in jullie trouwdienst!

Mijn spreektarief bedraagt 300 euro excl. BTW.


Eén op één gesprek

Loop je vast in je (geloofs)leven? In de kerk? Met de bijbel? Ben je voor het eerst of opnieuw geïnteresseerd in het christelijk geloof en zoek je iemand met wie je hierover goed kunt sparren? Ik ben te contacten om  één op één met mij in gesprek in te gaan. Met een luisterend oor en observaties en interventies die ertoe doen, verbind ik me aan jouw eigen, persoonlijke levensverhaal. Oordeelvrij en geen slap gepraat. De coachingsgesprekken worden in de afgelopen 11 jaar als inspirerend en helpend ervaren. 

Het gesprekstarief bedraagt 70 euro excl. BTW per gesprek.


Rouwdienst en afscheid

In de afgelopen jaren ben ik een aantal keer gevraagd om een rouw- of afscheidsdienst te leiden. Het klinkt misschien raar, maar ik doe dat heel graag. ‘Het is beter dat je naar een huis vol rouw gaat dan naar een huis vol feestrumoer,’ is voor mij geen vrome, bijbelse waarheid maar gevoelde werkelijkheid.
In de week van het afscheid sta ik de familie bij. We bespreken de wensen rond de invulling van de dienst, die ik (bege)leid. Ik doe dit werk betrokken, stijlvol en met ruimte voor ritueel en symboliek.

Het begeleidingstarief bedraagt 400 euro excl. BTW.